вторник, 15 март 2011 г.

Т-Мобиле Сидекицк 4Г из Самсунг је најавио, долази "касније овог пролећа '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/t-mobile-sidekick-4g-from-samsung-announced-coming-later-this/:
Наравно, опасност је сервери су одлазак , али Сидекицк бренда припада Т-Мобиле - и то посебно компонента Теен-пријатељски екосистем ПИОНЕЕР смартпхоне је не иде нигде. Наравно, носилац је говорио за пар месеци то би било поновно Сидекицк на Андроид, али они што уређај веома званичне данас са откривање Самсунг потиче Сидекицк 4Г. Иако му недостаје окретање екрана, Т-Мобиле је брзо напоменути да телефон има "Поп-Тилт" механизам који треба и даље бити прилично јединственим на тржишту - и то је први Сидекицк са екраном осетљивим на додир (3,5 инча ВВГА, да будемо прецизнији). Андроид 2,2-јединици има 1ГХз Хуммингбирд процесор, 3 мегапиксела примарни ЦАМ, и прилично жестока изгледа корисничког интерфејса (смемо рећи нешто Кин -ли?) који долази пун пара Самсунг Стаплес - Самсунг медиа хуб, пре свега - заједно са Кик видео позиве, ДривеСмарт унос текста-док-вожње Блокирање функционалност и Сидекицк Групиши текст и цлоуд текст, који заједно чине неки начин цросс-платформе слање порука алат. Цене и доступност су мало мутне у овом тренутку, али можемо очекивати да "касније овог пролећа", у избору црне или "бисер Магента". Пратите паузе за пуну саопштењу.

Наставити читање Т-Мобиле Сидекицк 4Г из Самсунг је најавио, долази "касније овог пролећа '

Т-Мобиле Сидекицк 4Г из Самсунг је најавио, долази "касније овог пролећа" првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 00:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Т-Мобиле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар