вторник, 15 март 2011 г.

Сони Ерицссон Кспериа Пусти огласа: Бруто људских Тхумбс прошивени на роботе, дрогирани цлубгоерс, не много више можемо да кажемо

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericssons-xperia-play-ad-gross-human-thumbs-stitched-onto/:
Да ли је ово оглас цреепиест икада произведен да уведе нову видео конзолу за игре? То је висок бар да прође - али да ли је цреепиест оглас за новог смартпхоне апарата? Можда. Минут-дуге место за Сони Ерицссон предстојећи Кспериа Пусти под називом "донатора" изгледа као да објасни БацкСтори иза његовог последњег огласа , преносећи причу младог господина који је био клабинга са пријатељима, срео атрактивну жену, узе свој дом, и пробудио до следећег јутра открити да је његов палац су Стоне Цолд Гоне (обавештења прљави, лоше превијеном пањева на столу док је прича своју причу о Тешко локалног званичника за спровођење закона). Исеците на следећој сцени, где имамо наше сладак, симпатичан андроид Бот ваддлинг по граду ... Ох, и он има људске палчеве грубо ушивеним на руке. Само напред, трзај у хорор, повраћа у Трасхцан поред свог стола, а затим штап неизбежно повећана жеља у поседовање овог телефона. Пратите паузе за видео, ако се усуђујеш.

Наставити читање Сони Ерицссон Кспериа Пусти огласа: Бруто људских Тхумбс прошивени на роботе, дрогирани цлубгоерс, не много више можемо да кажемо

Сони Ерицссон Кспериа Пусти огласа: Бруто људских Тхумбс прошивени на роботе, дрогирани цлубгоерс, не много више можемо рећи да је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 19:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Реддит | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар