събота, 2 април 2011 г.

СИНЦ друга верзија Искључено да бисте луд почетак, "Форд решава са Цтрл-Алт-Делете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Са њим се наручити у 80 одсто модела 2011 , Синц је било благодет за крајњој линији Форда, али то није све брескве и крема за посаду је повезивање платформе Деарборн. Наши пријатељи на Аутоблог извештавају да је друга генерација инфо-забаве софтвера има гадан мало навику да се поново покренете када нешто крене наопако са једном од апликација. Не звучи као таква велика ствар, осим ових аутоматски рестартује потрајати неколико минута (вечност ако сте се ослања на ГПС да вам око), а систем има тенденцију да изгубити своју индексираних музику и информације везане телефона, док се за фиксирање . Очигледно је, једини начин да се баве таквим глитцхес је да се погођено Аутомобили до дилера за пун-о софтверу поново инсталирате или реинитиализатион - зашто "Форд" и "Мицрософт је Цтрл-Алт-Делете пут уместо проналажења више усер-фриендли решење, ми вероватно никада нећемо сазнати. Плави Овалне дечака тврде да Аутоблог искуство је атипична, али су ипак избацио софтверске исправке за ублажавање проблема. Надам се, то је довољно да се заустави СИНЦ системи раде снага Затвори плес.

СИНЦ друга верзија Искључено да бисте луд почетак, "Форд решава са Цтрл-Алт-Делете је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 15:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар