събота, 2 април 2011 г.

Тесла Роадстер 2,5 Спортске преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/tesla-roadster-2-5-sport-review/:
Тесла Роадстер 2,5 Спортске преглед
Гаџети долазе у свим облицима и величинама, али је сигурно да кажем да је ово биг'ун. Наравно, није баш преносни у традиционалном смислу, и нема 24 месеца уговор ће да се уклопе у наш буџет, али то не значи да не може да има место у вашем животу. То је Роадстера спорта, најновији додатак Тесле породици и пуштен на свету прошлог лета. Верзија 2,5 је још увек најбржа на путу, скачући од нула до 60 у 3,7 секунди, али још увек добија оцењено 245 миља од опсега.

Наравно, сви ми знамо да номинални опсег не мора изједначавати у реалном свету домета, и реалног света аутомобила перформансе не увек живи са оним што сте прочитали у часописима, било. Заиста у нашем тестирања нисмо били у стању да направи пуну 245 миља да је Тесла каже да се у Роадстер, нити смо дошли близу приближавања 125мпх ову ствар је максимална брзина. Али, након што је провео доста времена у клинчу кокпиту овог $ 128,500 спортски ев смо урадили хода моћни импресионирани, не само како је возио, али у томе како то звучало. Прочитајте о, и само можда превише бити.

Наставити читање Тесла Роадстер 2,5 Спортске преглед

Тесла Роадстер 2,5 Спортске преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 16:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар