събота, 2 април 2011 г.

Аппле патента открива планове за екстерну батерију, чини даље невоље ХиперМац

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/apple-patent-application-reveals-plans-for-external-battery-pack/:
Пут назад у септембру прошле године, Аппле је поднео тужбу повреде патената против ХиперМац, људи иза ових екстерних батерија . У то време, он изгледао као што су Аппле је штити своје патентиране МагСафе конектор, али је недавно пуштен УСПТО захтев за "Адаптер за напајање са интерне батерије" може открити прецизнији преглед свих предузећа Споран мотиве. Од изглед ствари, одећа намерава да свој печат на цеђење решења са оним што је у основи зида пуњач за паковање интерну батерију. Према подношења патента, чудна ће укључити процесор за парцелација енергију за домаћина уређај, као и адаптера, и може обухватати и додатни извор енергије попут соларне ћелије. Између осталог, то би такође комуницирају са уређајем који се терете да омогући корисницима да прате сок се налазе у додатну батерију. Ако се ствар не заврши што је на тржишту, изгледа да ХиперМац могао много више проблема на својим рукама него мало патената повреда одело .

Аппле патента открива планове за екстерну батерију, чини даље невоље ХиперМац првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 18:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АпплеИнсидер | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар