събота, 2 април 2011 г.

ГамеСтоп детаље планова за импулс и Спавн лабораторије, каже да је "постане технологију компаније

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-details-plans-for-impulse-and-spawn-labs-says-its-be/:
Па, изгледа као ГамеСтоп плановима након њеног стицања импулса и мресте лабораторије може бити чак и Грандер него што смо претпостављали. На данашњој конференцији за инвеститора, ГамеСтоп је стан да је "све технолошке компаније," и да је то заиста не планира да уведе цлоуд сервис играње као ОнЛиве као резултат Спавн Лабс набавку, а импулс ће бити се користи за "такмичи жестоко" паром. Али то је само почетак ствари. Према Далас Морнинг Невс, ГамеСтоп такође планира да прошири услуге игара на разне мобилне уређаје, а очигледно је чак и забавних идеја ГамеСтоп-брендиране таблета, рекавши да "ако се осећате као да ми бољи посао прављење таблета, ми ћемо урадити. " Наравно, неки од који је још увек прилично начина искључен, али ГамеСтоп ће бити узимајући свој први кораци прилично брзо - већ је приказао демо како ће услуга бити интегрисана у свом веб-сајту (види горе, са "покушати сада "опцију), и планира да почне јавна бета верзија негде ове године, пре него што Покрећемо пуну услугу почетком следеће године.

ГамеСтоп детаље планова за импулс и Спавн лабораторије, каже да је "све технолошке компаније" првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 21:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Далас Морнинг Невс (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар