събота, 2 април 2011 г.

Амазон је рекао да с обзиром на НФЦ-базираних мобилних плаћања услуга

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/amazon-said-to-be-considering-nfc-based-mobile-payment-service/:
Као што можда знате, Амазон не заправо већ олакшавају вам да купујете на местима осим Амазон.цом са својим Амазона услугу плаћања, а сада изгледа као да чак може да размишља о ширењу ствари које могу да цигле и малтера складишти, као и . Тачније, Блумберг извештава да Амазон истражује мобилни платни сервис базиран на НФЦ технологију, која би вас платите за ствари и добити ствари као што су лојалност тачке које користе ништа друго него НФЦ-опремљен мобилни телефон. Није изненађујуће, Амазон је такође рекао да с обзиром на неке друге карактеристике које ће послати људи назад на Амазон.цом - Блумберг даје пример некога купујете фармерке у продавници, који не може да пронађе праву величину, и установљава да су може једноставно скенирање ознака Жан да би онлајн пар. Детаљи су иначе мало светлости, а услуга је очигледно још увек није сасвим сигурна ствар, иако је упознат са овим питањем, каже Амазона ће одлучити да ли да иде напред са њом или не "у наредних три до пет месеци."

Амазон је рекао да с обзиром на НФЦ-базираних мобилних плаћања услуга првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 20:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар