петък, 18 март 2011 г.

ВебМ компоненте за ИЕ9 донети додатне Видео компатибилност са Виндовс, крај сукоба кодек?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/webm-components-for-ie9-bring-further-video-compatibility-to-win/:
Ми смо били извештавања о драми преко Гоогле-ВебМ је још од програма Мицрософт односу видео формата на есперанто раније ове године, али упркос рату речима, Гоогле и Мицрософт изгледа да се игра лепо у последње време. Шта је првобитно појавила се само ВебМ плуг-ин за ИЕ9 је испоставило се да цео скуп компоненти за Мицрософт медије фондације (МФ) АПИ-ја, што значи још у компатибилности Виндовс-а. Пошто су компоненте директно инсталиран оперативни систем, моћи ћете да гледате видео записе ВебМ у другим програмима који подржавају, МФ, као што је Виндовс Медиа Плаиер 12 за Виндовс 7. Претпостављамо ово може да буде сигнал за неку врсту примирја над спорним видео формата, али, стварно, шта је забавно у томе?

ВебМ компоненте за ИЕ9 донети додатне Видео компатибилност са Виндовс, крај сукоба кодек? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 00:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИЕБлог , ВебМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар