петък, 18 март 2011 г.

Нетфликс је све у садржај БИЗ, потврђује "Хоусе оф Цардс" ће покренути крајем 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Гласине су истините, уместо да једноставно нуде старе садржаја од осталих, Нетфликс је скакања назад у садржај бизнис од лиценцирања Дејвид Финчер предстојећи драме Хоусе оф Цардс за Уатцх Тренутно стреаминг у САД и Канади пре него што се емитује било где другде, или је чак био производе. У блогу, главни службеник за садржај Теда Сарандос оправдава пријављивања на серију Сигхт Унсеен истичући популарност раније ББЦ-минисерије на коме је заснован међу Нетфликс чланова и колективне вештине и директор и главни глумац Кевин Спејси . Међутим, ако сте на чекању за око свеже садржаја се појављују на Гледајте Тренутно не задржите дах, 26 епизода епизоде ​​Рун производи (занимљиво, Нетфликс нити ће производити ни сопствени Схов) Медији Права капитала није последица да стигне до краја 2012.

Нетфликс је све у садржај БИЗ, потврђује "Хоусе оф Цардс" ће покренути крајем 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 14:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Званични Нетфликс блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар