петък, 18 март 2011 г.

Т-Мобиле Сидекицк демонстрацијама нови механизам за отварање, обећања Мобиле ХотСпот и Тетхеринг подршку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/t-mobile-shows-off-new-sidekick-opening-mechanism-on-video-we-s/:
Дакле, шта мислите о први екран Сидекицк ? Очајничком покушају да задржи архаичан бренд живи са хардвером или неповезане модерног препричавање успешне мало прича? У сваком случају, Т-Мобиле је држање популарно име жив, али са андроид 2,2 фондације и Самсунг гради црева. Нови клизни механизам, који замењује популарни 180-степени окретној који је био заштитни знак Сидекицк уређаја, сада је третирана на уредан видео демонстрацију, где се уверио нагоре потисак даје нам разлог да буду опрезни оптимиста потврда. Телефона кашичицу је такође добио да је Андроид уграђеним мобилним жаришта и УСБ Тетхеринг функције ће бити подржана на нови уређај, заједно са мицроСД за проширење меморије - 1ГБ простора на плочи ће бити допуњен са 2ГБ картица у пољу - ВиФи, Блуетоотх и ГПС. Видео следи после паузе.

[Хвала, Брендон и Тимоти]

Наставити читање Т-Мобиле Сидекицк демонстрацијама нови механизам за отварање, обећања Мобиле ХотСпот и Тетхеринг подршку

Т-Мобиле Сидекицк демонстрацијама нови механизам за отварање, обећања Мобиле ХотСпот и Тетхеринг подршку првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 22:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Т-Мобиле блог , Тел кашичицу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар