петък, 18 март 2011 г.

Интернет Екплореру верзијама од 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Већина разумних људи ће имати поздравио долазак у Интернет Екплорер-9 са знатижељни кликните на дугме Преузми, или једноставно упдате претраживача су већ су користили, али то није довољно за свакога. Један човек са укус за ексцентрично Гееки одлучио да искористим ову прилику да прође кроз ретроспективу свака верзија ИЕ, иде све до назад у Виндовс 95 је први итерације, и да покреће киселина компатибилност тестова да видим како стоје до савременим стандардима. ИЕ1, древне, ЦСС-звер лишена да је, одмах давио и није чак приказали њене Хомепаге без грешке, али ствари полако побољшани одатле до тријумфа итерације 9. Погледајте све то славно напредак се дешава у простору за само неколико минута у видео након паузе.

Наставити читање за Интернет Екплорер верзије 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео)

Интернет Екплореру верзијама од 1 до 9 у односу, знаци напретка пронађен (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 12:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхланд | Соурце Енди'с Технологија Експерименти блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар