петък, 18 март 2011 г.

АТ & Т, говори неовлашћени корисници који користе Тетхеринг методе да плаћају или заустави

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/atandt-tells-customers-using-unauthorized-tethering-methods-to-pay/:
Користим апликацију као што је МиВи да омогућите Тетхеринг на јаилброкен иПхоне? Затим, ту је добра шанса да већ примили поруку попут оног горе од АТ & Т, или можда е-поште као што је једна паузе. По свему судећи, превозник је сада сламања свим неовлашћено Тетхеринг, и то питајући људи ангажовани у такво понашање или да плаћају за правилно Тетхеринг план или једноставно заустави Тетхеринг потпуно - ако не чујете ништа назад за вас после слања поруке, АТ & Т каже да ће вас аутоматски упише у ДатаПРО 4ГБ Тетхеринг плана (по стопи од $ 45 месечно). Треба напоменути да се сви извештаји које смо видели до сада су из иПхоне корисници, мада то свакако не значи андроид корисници ће једноставно бити дозвољено да се повуку од незапажено. Тачно како АТ & Т, је идентификовање корисника није јасно, међутим, и ми смо добро могли само да се види почетак мачке и миша игра као људи покушавају да открију решења да идем непримећен. Више о овом једном како смо га добили.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање АТ & Т, говори неовлашћени корисници који користе Тетхеринг методе да плаћају или заустави

АТ & Т, говори неовлашћени корисници који користе методе Тетхеринг да плати или се заустави првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 10:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар