петък, 18 март 2011 г.

Парамоунт Пицтурес, БитТоррент тим до дистрибуира играни филм (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/17/paramount-pictures-bittorrent-team-up-to-distribute-feature-fil/:
У случају да нисте чули, ту су сајтови вани који ће вам омогућити да преузмете филмове и софтвера које користи мало нешто што се зове БитТоррент протокола . И док већина филмске тарифе на располагању је не- ДМЦА одобрио природе, сниматељи и организације се све више окрећу торрент сајтовима да се реч. На пример, у 2009 режисер по имену Хана Сколд радила са људи на Пирате Баи-а за дистрибуцију Њен филм Насти старих људи. И заиста, изгледа да постоји онолико начина лакрдијаш да се ваш рад се да публика ових дана колико има режисера.

Један шему која је недавно наш интерес је био увређен које су смислили људи на Растројен медије. Аустралијска компанија је цровдсоурцинг своје најновије продукције, Тунел (не треба мешати са Цхуннел: 32 миље опасности) од продаје појединачних кадрова за долар Поп. Наравно, "поседовање" оквир даје вам ништа друго него могућност да кажете да сте помогли Индие редитељ напоље, али је вредно узрок. И на 135.000 рамова који је много долара! Када филм ради, то ће бити дистрибуирана преко БитТоррент-бесплатно - заједно са стварном ДВД издање од Парамоунт Пицтурес што, када размислите о томе како нерадо Холивуду је да прихвате интернета, прилично дивља. Погледајте (НСФВ) приколица после паузе, а затим ударио линкове испод за више информација маја. Тунел би требало да своју премијеру ово.

Наставити читање Парамоунт Пицтурес, БитТоррент тим до дистрибуирати филм (видео запис)

Парамоунт Пицтурес, БитТоррент тим до дистрибуира играни филм (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Апр 2011 20:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТоррентФреак , Гизмодо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар