сряда, 16 март 2011 г.

Гоогле купује Зелени папагај Слике, изгледа да би ИоуТубе Видс лакше оку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/google-buys-green-parrot-pictures-looking-to-make-youtube-vids/:
Ако не можете да га поправи, купи неко ко може. То мора да буде Гоогле разлоге иза ове најновије куповине, као власник ИоуТубе је купио зелени папагај Слике, предузеца искључиво унапређење и побољшање квалитета видео садржаја. Кроз коришћење неког фенси алгоритама кретања предвиђања, ирски Стартуп је био у стању да изграде име за себе у протеклих неколико година, а сада је био снаппед од стране највеће рибе у онлине видео океан. Уклањање треперења, буке и мрље од лоше погубљен снимака звучи лепо, али смо највише узбуђен видео стабилизације Зелени папагај је функција. Са свим камером Видео се данас отпремљена, постоји много фотоапарата насељавају ИоуТубе архива, и поред таквог потентни пост-продукцију техником делује као прави благодет за нас. Погледајте испод демо видео стабилизације алгоритам и Зелени папагај је друге технологије.

Наставити читање Гоогле купује зелени папагај Слике, изгледа да би ИоуТубе Видс лакше оку

Гоогле купује Зелени папагај Слике, изгледа да би ИоуТубе Видс лакше на очи првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 07:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе блогу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар