сряда, 16 март 2011 г.

Спринт 'Пројекат прескочи "гласине тврде ЛТЕ мрежу надоградње је у току

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:
Ако смо имали десет центи за сваки пут спринта Цео дан Хесен (или спектру партнера Цлеарвире) је говорио о могућим миграција ЛТЕ , ми смо морали ... добро, бар неколико Димес. Нове гласине да је поппед уп са неколико извора данас - консултантске фирме Герсон Лехрман групе и ГизмоФусион - тврди да ЛТЕ потез је сада готова ствар, са Спринт потписивање уговора са инфраструктуром залиха Ерицссон, Алцател-Луцент и Самсунг да се котрља из сервиса током наредне две до три године, јер децоммиссионс Иден на 800МХз спектра. То је рекао, не ради о ЦДМА је да оде: компанија већ обавезала да унапређује своју ЦДМА отисак са 1к Напредна током наредних неколико година, такође. Глг тврди да спринта дешава Лоне Рангер на ову - да ће бити у потрази за партнером са другим компанијама као што су Цлеарвире или Т-Мобиле , где то има смисла, али одлука да се преселе у ЛТЕ до сада је чисто интерну.

На вези напомена, ГизмоФусион тврди да ће испоруке почети Спринт ВиФи само БлацкБерри ® приручника између краја марта и средине априла испред ВиМАКС верзију касније ове године, заједно са екраном осетљивим на додир / КВЕРТИ хибридних и фулл-тоуцх телефона БлацкБерри ® - како које смо видели недавно причало . ЛТЕ је компатибилан хардвер, под претпоставком да је то све легитимно, вероватно је још увек ван начине.

[Хвала, Стооперед]

Спринт 'Пројекат прескочи "гласине тврде ЛТЕ мрежа је у току надоградња првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 16:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Глг Вести , ГизмоФусион | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар