сряда, 16 март 2011 г.

Стаплес 'шкриљац за шкриљци из цурења, поткрепљује Самсунг 8.9-инцхер и ХП опал?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/staples-slate-of-slates-leaks-out-corrobrates-samsungs-8-9-in/:
За више од месец дана, ми смо држао документа - наводно Стејплс таблета водич - то је било све у реду изгледа као дани лете по. Таблет датуми су прерано, а цене су исувише висока, што је нас мислим да је било крајње фалсификат или застарели. (Радознали? Погледајте нашу примерак после паузе.) Ове недеље, међутим, Баја-Живот објавио много чешће траже копију врло исту ствар, која се појављује да буде и сасвим недавно и прилично занимљив. Видећете да Самсунг 8.9-инчни Галаксија картице чини камеја, као што то чини 7-инчни ХП-опал говорили смо о томе почетком ове године, и обе БлацкБерри приручника и Делл Огреб 7'с наступа усклади са недавним гласинама које смо видели. Само изван интервала који је април датум изласка за Моторола ВиФи Ксоом, који ПЕГ огласи за 27. март . Остало је практично ко је ко о предстојећим таблета, тако да ћемо вас поштедети пуну узбуркају од гласина млин. Ако желите да знате шта знамо о много, једноставно погледајте покривеност испод.

Прочитајте - ХТЦ Флајер
Прочитајте - Делл Стреак 10
Прочитајте - Ацер Ицониа Таб
Прочитајте - Тосхиба неименовани Тегра 2 / саће таблете
Прочитајте - ХП Тоуцхпад

[Хвала, Били Ф.]

Наставити читање Стаплес 'шкриљац за шкриљевца исцури, поткрепљује Самсунг 8.9-инцхер и ХП опал?

Стаплес 'шкриљац за шкриљци из цурења, поткрепљује Самсунг 8.9-инцхер и ХП опал? првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 20:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дроид-Живот | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар