сряда, 16 март 2011 г.

Нетфликс причало да потроши 100 милиона долара или више оутбиддинг мрежа кабл за једну нову ТВ емисију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/netflix-rumored-to-spend-100-million-or-more-outbidding-cable-n/:
Док Нетфликс директор Рид Хејстингс је предложила компанија би избегли улазак у бизнис садржаја, Рок Холивуд извештајима надмашити кабловских канала као што су ХБО и АМЦ за нови Давид Финцхер драми глуми Кевин Спејси зове кулу од карата. Пост наставља да сугерише да је договор још увек се преговара, али ће бити на Нетфликс кука за две сезоне, што би могло коштати више него 100 милиона долара. Сада Нетфликс је у равни са готовине својих 20 милиона снажну корисничку базу, али до сада је усмерена на побољшање да је $ 8 / месец стриминг пакет од потрошње на квантитет, а не нужно квалитетан нови садржај чак и после се бави релативности Медији и Епик . Се баве овако потпуно мења ствари и ставља га директно у конкуренцији са паи-ТВ БИЗ, али ћемо сачекати и сазнати колико гласине важи пре него што се Деатхватцх за ХБО, Сховтиме и остало.

Нетфликс причало да потроши 100 милиона долара или више оутбиддинг кабловске мреже за једну нову ТВ емисију је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 20:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пословни Инсајдер | Соурце Рок Холивуд | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар