сряда, 16 март 2011 г.

Хилас 1 заврши тестирање, Европа је први широкопојасне сателитске почети сервирање клијентима следеће недеље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/15/hylas-1-completes-testing-phase-europes-first-broadband-satell/:
Није баш све оно што је одавно Аванти Цоммуницатионс Хилас 1 сателита критиковао искључен крајем новембра, али је сада готово спреман да започне ширење бежичног широкопојасног неких преко 16 земаља у Европи. АВАНТИ управо објавила је данас да у орбити тестирања сателита фаза је била "потпуни успех" и да ће ући у службу током следеће недеље са Иницијални тест група купаца, пре почетка шире транзиције на 4. априла. Све у свему, више од 60 оператера су се пријавили да понуде услуге сателитске широкопојасне клијентима, који обећава да понуди везе до 10Мбпс да људи чак иу руралним подручјима. То је такође тек почетак - Аванти планира да лансира Хилас 2 негде у другом кварталу 2012, који ће проширити своје покриће у Африку и Блиски исток.

[Хвала, Брет]

Наставити читање Хилас 1 заврши тестирање, Европа је први широкопојасне сателитске почети сервирање клијентима следеће недеље

Хилас 1 заврши тестирање, Европа је први широкопојасне сателитске почети сервирање клијентима следеће недеље првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 15 Апр 2011 18:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Стоцкопедиа Вести | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар