сряда, 16 март 2011 г.

Нетфликс за Андроид исцури, изгледа да не стримовање видео сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/16/netflix-for-android-leaks-out-doesnt-seem-to-stream-video-righ/:
Овај прототип, ЛГ револуција може да буде једино Андроид телефон заиста може да стримовање Нетфликс у овом тренутку, али не постоји ништа вођења вас од дајући јој иду - неки предузимљиви хакер вади целог система депонија са револуцију ове недеље, бацио га на АндроидСПИН, и @ ал3ксмитх потом извадио сочна Нетфликс изнутрице. Апликације АПК је сада слободно доступан на Интернету, али ми ћемо вас упозорити да то није добро за много - можете да претражујете и додајете ставке на свој ред, али требало би да покушате да репродукујете видео апликација ће вас обавестити да то "не би могао достићи Нетфликс сервис." Питање је да ли ће Нетфликс једноставно преокренути прекидач, или је то чека на потврду идентитета ДРМ-ом из Куалцомм МСМ8655 процесор ?

[Хвала свима који су послали ово у]

Нетфликс за Андроид исцури, изгледа да не стримовање видео одмах првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 16 Апр 2011 01:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Полиција андроид | Соурце @ Ал3кеволвед (Туиттер) , (2) , (3) , (4) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар