вторник, 5 юли 2011 г.

Канадски научници скенирали мозак, знају како желите да држите своју руку

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/05/canadian-scientists-scan-your-brain-know-how-you-want-to-hold-y/:
О Канада - Ваш Вацки научници су у то поново. И овог пута, светле мисли над на Универзитету Западног Онтарија имају треће око постављен на одређеном прецогнитиве награду. Избегавање Мессиер отвореног лобање, електрода-имбеддинг алтернатива, истраживачи Центра за мозак и ум запослених функционалну магнетну резонанцу (фМРИ) како би успешно предвидети деловање руке учесника пре него што бих се преселио мишића. После годину дана мозга скенирања суђења, научници су научили да прецизно предвидети који сигнали су повезани са једном од три сет активности: отимања врху објекта, свом дну, или једноставно допру да га додирне. Као и претходне наше видовити рођака пића-предвиђање пробој , плен ове студије идите на протетских екстремитета контролу кретања и парализовани који ће га користити. Знамо шта мислите, али ми не идемо да се очигледно шала Ствар овде. Уместо тога, морамо да се питају - шта би госпођа Клео ради? Пуна издање након паузе, али сте већ знали да.

Наставити читање Канадски научници скенирали мозак, знају како желите да држите своју руку

Канадски научници скенирали мозак, знају како желите да држите руку првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Мар 2011 07:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Универзитета Западног Онтарија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар