вторник, 5 юли 2011 г.

Гоогле Видеос изнајмљивање апликација чини пролећу појављивање у тржишту, портендс од непосредне издања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/google-videos-rental-app-makes-fleeting-cameo-in-market-portend/:
Првобитним Гоогле Видео записи ће се моћни охол због тога. Не само што је претрпела поновио покушаја њеног живота након аквизиције Велики Г од ИоуТубе-а, али сада самог идентитета је понижавајуће копирали и налепили на потпуно другачији услугу. Нови Гоогле Видео је филм изнајмљивање апликација које ће дати Андроид корисника у САД мобилни приступ 3.000 + премија наслова који су већ доступни за изнајмљивање на десктопу. До сада, нико није био у стању да избије кокице, осим неколико срећни Ксоом власницима , али је синоћ око мистериозно постала доступна свима осталима у Андроид Маркету, превише. Нажалост, они брзо изазива који су успели да инсталирате апликацију пре него што је нестала су награђени са закивање низ сервера грешака, али барем даје нам наду да ће у реалном уговор бити са масама у кратком року. Гоогле Видео је мртав, живела Гоогле Видео.

Гоогле Видеос изнајмљивање апликација чини пролећу појављивање у тржишту, портендс од непосредне издања првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 18:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон Арени | извор Андроид Централни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар