вторник, 5 юли 2011 г.

Гоогле мапе погон за обуку бицикл симулира Тур де Франса, одбија да говори енглески

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-maps-powered-training-bike-simulates-tour-de-france-refu/:
Сиромашних Француској. Народ познат углавном по својим хране и вина има само неколико великих спортских догађаја да позове своје, а ми - одлично, дебелим и лењим Америци - имају пвнед своје најлегендарнијих један за седам година. То наслеђе би и даље живи на - ако вам не смета да гранатирање из $ 1299 и знојење по целом поду дневне собе, то јест. Поверед би Гоогле Мапс и кришом посматрати као званични тренер Ле Тоур де Франце, долази Про-Форма за обуку бицикл тако хардкор, чак симулира рупа. Ок, направили смо да се задњи део горе, али то вам дозвољава да осетите гори од 24 унапред подешених курсева, или неко од ваших сопствених кажњавања дизајн . За ултра-почињени у затвореном простору ентузијаста, ту је и интелигентни отпор на ветар и 20 одсто нагиб / пад функција која ћемо упарити успоне и падове стварног живота на отвореном бициклизам без муке стварног напољу. Искрено, то је мало много и не можемо видети ову ствар скидањем са Евом резолуције Нове године скуп, али ако сте одувек желели да дерриере бајкер, ово је ваш тренер.

Гоогле мапе погон за обуку бицикл симулира Тур де Франса, одбија да говори енглески првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Јул 2011 07:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Про-Форм | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар