вторник, 5 юли 2011 г.

Террафугиа Транситион авиона добија ДОТ исправности знак-офф-а, сада могу да возите до аеродрома

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/05/terrafugia-transition-aircraft-gets-dot-roadworthiness-sign-off/:

За већину експерименталних авиона, зараде пловидбености сертификат је довољно изазова. Али Террафугиа транзицији је јединствен тип летеће машине, потребно одобрење не само из ФПУ, али и из Националног аутопута УСДОТ администрација за безбедност саобраћаја (НХТСА), јер овај ваздух / земља хибридног је вероватно да ће баш проводе што више времена крстарења доле аутопут као што ће се лети изнад 5.000 метара. Транзиција је сада мало ближе полетања са НХТСА давање олакшица за одсутне ваздушних јастука, недостаје електронске стабилности система, као и авиона лаган поликарбоната прозори (поликарбонат је лакши од аутомобилске сигурносног стакла, и неће разбити и нејасан вид пилота у случају птица штрајк). Нажалост, Транзиција и даље има и друге препреке да лети преко - кабини је ограничен на обављање 330 фунти када се у потпуности подстакнут, укључујући путника, а цена је скочила 41 одсто, на 250.000 долара. У међувремену, Террафугиа се нада да кренемо напред са производњом крајем ове године, чиме је "летећи ауто" мало ближе писте (и аутопут) у вашој близини.

Террафугиа Транситион авиона добија ДОТ исправности знак-офф-а, сада могу да возите до аеродрома првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Мар 2011 04:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | извор АОПА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар