вторник, 5 юли 2011 г.

Гоогле привремено суспендује у реалном времену за претрагу, захваљујући истекао Твиттер баве

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-temporarily-suspends-realtime-search-thanks-to-expired-t/:
Ако сте приметили очигледан недостатак твеетаге у резултате Гоогле претраге јуче, нисте били сами. Испоставило се, компанија је привремено обуставио у реалном времену функције претраге, као део његове сталне Гоогле + покрене . Ел Гоог је то саопштио, иронично, у облику цвркут, објашњавајући да је потребно време да се интегришу Гоогле + у оквиру своје социјалне мреже на бази алат за претрагу, али без нуди специфичан временски оквир. Моунтаин Виев касније открио детаље са следећу изјаву, под условом да о претрази земљиште Мотор:
Од октобра 2009, имали смо договор са Твиттер да укључе своје ажурирања у нашим резултатима претраге кроз посебне хране, и да споразум истекао је 2. јула. Док нећемо имати приступ за овај посебан хране из Туиттер, информације на Твиттер-у који је јавно доступан наши пописивачи ће и даље бити претраживати и видљивим на Гоогле.
Твиттер понудио сличан Цурт објашњење, рекавши да ће наставити да пружа интеграцију цвркут компанијама као што су Мицрософт и Иахоо, и додао да је и даље ради са Гоогле-у "многе друге начине." Гоогле Социал Сеарцх , у међувремену, наставља да функционише, али је лишен свих Твиттер података. Нема речи о томе да ли још увек имају две стране ушао преговоре, али када се то деси, судбина човечанства ће свакако бити виси у равнотежу.

Гоогле привремено суспендује у реалном времену за претрагу, захваљујући истекао Твиттер баве првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 05 Мар 2011 09:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сеарцх Енгине Ланд | извор @ ГооглеРеалТиме (Твиттер) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар