вторник, 5 юли 2011 г.

У реалном времену Сеарцх он Хиатус Док Гоогле и Твиттер себе схватим

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xEBdLXN5K4E/:

Негде у јутарњим сатима 3. јула, у реалном времену Гоогле Тражи мистериозно отишао на форуму и, под претпоставком да је само још један пример ствари разбијање на викенд, већина Тецх Публицатионс га игноришу.

Па како се испоставило разлог њен нестанак био није тако мистериозна , о приступу 2. јула Гоогле на Твиттер-у је посебан фирехосе истекао и да је повукао карактеристика у циљу да преиспита своју стратегију. Бинг, који је имао сличан договор са Твиттер и даље има приступ фирехосе.

Оно што даје? Иако нико не стварно има било какве детаље о томе зашто се баве пропао, Гоогле каже да је онемогућен пројекат укључи Гоогле + резултатима и Твиттер каже да ће наставити да раде са Гоогле на другим пројектима.

"Наша визија је да гоогле.цом / у реалном времену укључују Гоогле + информације, заједно са другим у реалном времену података из различитих извора", Гоогле портпарол рекао је Сеарцх Енгине Ланд.

Није као што су Твиттер бити у потпуности повуче из службе, Гоогле може да и даље пузати и организовати јавно доступни Твеетс (свака цвркут је своју страницу). Гоогле +, који бизарно још увек нема претрагу, може на крају постати доминантна довољно сервис који ће корисници желе у реалном времену за претрагу који је слободан Твиттер буке. Гоогле можда такође третирају као посао искуство, као кад Ерик Шмит седела у авиону компаније Аппле и онда покренуо Андроид.

Али могу у реалном времену Гоогле претраге успети без Туиттер? Знам да ћу за један било да је користе много мање, осим ако Гоогле јавни цвркут пузати је свеобухватан довољно да замени услугу као што је Топси , или Твиттер сопственог оскудна претрагу.

Тако је и Твиттер прогласити независност од Гоогле-а или је Гоогле прогласити независност од Туиттер? Ја стварно не знам - то једноставно може да буде питање по правој цени. Али ако бих морао да погоди ко је предност у преговорима, било би друго, са Гоогле сада пате од огромне случај "Ви не знате шта имаш док га нема."

[Овде унесите случајно спекулације о Гоогле куповини Твиттер.]

Слика: иловемемпхис


Няма коментари:

Публикуване на коментар