понеделник, 25 април 2011 г.

Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Елон Муск никада није био један до стидљива од доношења Болд предвиђања , због чега нисмо изненађени када су чули да има велике наде за будућност простора путовања. У недавном интервјуу за Валл Стреет Јоурнал, СпацеКс оснивач је рекао да његова компанија ће "вероватно" ставио човека у простору у наредне три године, у нади да ће слања путника на Марс у наредних десет до 20 година. Раније овог месеца, мошус компанија је представила планове за "моћне ракете на свету највише," Соко Тешка , само неколико недеља пре добијања 75 милиона долара НАСА помоћи подстицању развоја своје комерцијалне пројекте свемирски лет. Мошус, изгледа, приближава ових пројеката са скоро свето осећање дужности. "Будућности у којој човечанство је тамо истражује звезда је невероватно узбудљива будућност, и инспиративна", објаснио је он, "и то је оно што ми покушавамо да помогнемо да се деси." Шеф у прошлости паузе да бисте видели пуну интервју (разговор простор почиње око 13:00 знак).

Наставити читање Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије

Елон Муск каже да СпацеКс ће послати човека у свемир за три године, Марса у наредне две деценије првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 13:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АФП (ПхисОрг) | Соурце ВСЈ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар