понеделник, 25 април 2011 г.

Геели МцЦар долази са електрични скутер за људе који мрзе шетњу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Пронађите коришћење ноге незгодно? Ево Геели МцЦар, ултра компактни, са двоја врата аутомобила који још увек успева да Туцк електрични скутер у леђа. Геели, кинеска компанија која сада поседује Волво се нада да ћете га користити за све од навигације до голф урбано ширење на прелази Малл оф Америца паркинга (а затим и спровођењу себе Циннабон када сте унутра си). Сам аутомобил долази у две верзије: све-електрични један са 12кВх батерију која тврди да до 93 миља на пуњење, као и хибридни итерација која обећава до 31 миља само на електричну енергију и 373 на мешавину гаса и струје . Скутер, у међувремену, могу да трају и до 18 миља - и да буду замењени се за колица за особе са инвалидитетом. Пошто дебитовала у Шангају Ауто-мото, не постоји било речи о томе да ли ће брод МцЦар у континенталном делу Америке, зашто овај аранжман откуцаја паковање свој скутер - или колико Мекдоналдс лоатхес тим именом.

Геели МцЦар долази са електрични скутер за људе који мрзе хода првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 13:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхнабоб , ДВИЦЕ | Соурце Рођен Богат | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар