понеделник, 25 април 2011 г.

Леново ТхинкПад таблет исцури са саће, Ипс Сцреен, опционо оловке и тастатуре фолију?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Запамтите ултра танке Леново Кс1 смо детаљне само неколико сати пре? Документ који дисхед те тајне је такође поменуо "Кс Шкриљац", који су нас се питам да ли Леново ЛеПад је коначно удара државе ... Али ово је мој следећи изгледа да је наишао на Грандер комад технологије него што често касне шкриљац. Према вероватно процурели компаније презентације, компанија Леново планира да ослобађање андроид 3,0 таблета јула ове године са сплава гиганта на спецификације - 10.1-инчни резолуције 1280 к 800 ИПС-капацитивни панела мултитоуцх, 2 Тегра процесор, до 64ГБ за складиштење, напред и задње камере, пуне величине УСБ 2.0 порта, мини ХДМИ излаз, прави СД читач картица и до 8 сати наводно батерије у паковању око 14мм дебљине и тежине 1,6 килограма.

Шта више, то наводно ће имати опциони Дуал-дигитајзера са "правим пером подршку" и опциони тастатуре случају, можда Апинг АСУС недавно Шкриљац и трансформатора механизме унос таблета омогућавајући било или чак и као опција. Ту је очигледно много софтверске подршке за пословно-способан, укључујући и ИТ интеграција, као и заштиту од крађе и даљинско брисање опције, а све то ће очигледно крећу конкурентној цени од $ 499 - под претпоставком да ови документи су легитимни и даље важећи. Видиш, они изгледају мало прелиминарни за шкриљац наводно узимање узорака за само неколико месеци, а ту су противречности ту и тамо, као што је помињање 1080п екрана у један слајд, а неки водени жигови од 2009 у другима. Ипак, Леново, ако си заиста за производњу таблета данас, ми смо укусу предложене спецификације - Претпостављам да не можемо да добијемо Тегра Т25, чип, док сте у томе? Пронађите неколико додатних чини и доста слајдова на наш саговорник линку.

Леново ТхинкПад таблет исцури са саће, Ипс Сцреен, опционо оловке и тастатуре фолију? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 17:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Ово је мој следећи. | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар