понеделник, 25 април 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: соларних панела путеви, плутајући голф, а 2,564.8 МПГ тркачки аутомобил

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/inhabitats-week-in-green-solar-panel-roads-floating-golf-and/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Изградња технологија добио огроман подстрек ове недеље, као Инхабитат известио је нови тип графин супер-папира која је 10 пута јачи од челика и шест пута као светлост. Такође, искористили смо поглед на неколико изузетно нових инфраструктурних пројеката ничу широм света - од самодовољан плутајући голф терена на Малдивима да је светлуцаво Лондону нови аутомобил системског кабла , у Холандију "план за своју суперзар путева са соларним панелима .

Говорећи о асфалт, ове недеље изузетно ефикасан Алерион тркачки аутомобил утро траг на Схелл Еко-маратон, такта у невероватном 2,564.8 миља по галону. У међувремену, Фискер је најавио да је њен секси електричне мреже лимузина ће се појавити пут овог лета, а ми смо били изненађени када су чули да је Марсело да Луз је био присиљен да повуче свој соларни погон Кс 1 ауто у Онтарију због путу прописима. Њујорк Ауто-мото такође почео са експлозије ове недеље, као Лексус је представио свој следеће генерације ЛФ-ГХ концепта хибрида и Порсцхе избацио 911 ГТР 3 у цолорваи Фејсбук да има много "воли".

Коначно, ми смо гледали на неколико футуристичке пример ношење технологије ове недеље, укључујући пар Робоцоп налик наочаре које су способне за скенирање 400 лица по секунди на јавним догађајима. Ми вам такође донели сјајне ЛЕД-ранац који вам омогућава бициклисти шаљу сигнале возачима, загађење откривања мајицу , а сат који говори тренутку плетење нови шал сваке године .

Инхабитат је недеља у Греен: соларних панела путеви, плутајући голф, а 2,564.8 МПГ-трка првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 21:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар