понеделник, 25 април 2011 г.

Олимпус још увек воли Е-серија ДСЛРс, али зеза нови Мицро Фоур Тхирдс објектива да вас збуни

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/olympus-still-loving-e-series-dslrs-but-teases-new-micro-four/:
Мицро Фоур Тхирдс форма може бити убедљиви избор за оне који траже преносивост уз приступачне цене и значајне квалитет, али нема сумње да многи људи су и даље лојални конвенционалне ДСЛРс. Ако сте један такав ОЛИМПУС вентилатор који је забринут за судбину већих Е-серија поставу, дирка није: Акира Ватанабе, шеф развоја производа, уверио да ПЦПОП-серије "јединствене карактеристике е су овде да остану, иако су његове тима још увек разматра идеју о замени буџета Троцифрени линије (као е-620 ) са ПЕН- серије, као што је предложио његов колега раније . Међутим, пребацивање фокуса Назад на ПЕН-а, Ватанабе, задиркивали да је његова екипа је у развоју неки МФТ сочива за јачање портфолија, мада мало је открила, осим да ови ће задовољити кориснике који имају посебне фотографске потребе. Врло интригантан заиста - Можда неки рибље око и Тилт-СХИФТ љубав?

Олимпус још увек воли Е-серија ДСЛРс, али зеза нови Мицро Фоур Тхирдс објектива са збуни се првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 19:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце ПЦПОП | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар