вторник, 24 май 2011 г.

Европска комисија поврати разум, отказује € 22 милиона СИМБЕОСЕ пројекта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
Прошлог новембра, на изненађење и ужас многих, Европска комисија је одлучила да је потребно да подстакне неке домаће иновације у мобилном простор и издвајали заједно € 22 милиона у јавног и приватног улагања дизајниран да помогне Симбиан напредују. Намера је била да се обрате Нокиа бившег љубавника у уграђени оперативни систем за Европу (отуда назив СИМБЕОСЕ), али авај распада између Симбиан и фински произвођач мобилних је било превише да се превазиђу. ЕК је одлучила, сасвим исправно, да нема смисла настављати са својим симбтопиа пројекта, а сада члан Неелие Кроес ' тим потврдио је цео подухват је отказан. Европских пореских обвезника (од којих су двојица видите на десно) такође ће бити драго да знају да никакав новац није размењена руке, па метак је добро и заиста је избегла. Ваљда зато што траже тако срећна.

[Хвала, Данијела]

Европска комисија поврати разум, отказује € 22 милиона СИМБЕОСЕ пројекат првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 07:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Све о телефони | Соурце @ Ццбухр (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар