вторник, 24 май 2011 г.

Нови мобилни Интернет Гоогле мапама истиче јадно стање завичајних ИОС око

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FmNuX1eGOtY/new-mobile-web-google-maps-highlights-sorry-state-of-native-ios-app.ars:

Гоогле објавио упдате за мобилне веб верзију Гоогле мапама у петак , додајући велики број карактеристика раније укључене у матерњем апликација-добро, андроид апп, ионако. Додатим функцијама које доносе Веб Мапе до линији са матерњи апликација андроид корисници су имали за неко време, мада Веб апликација је мање клизав на Андроид у односу на матерњем цца. Мобилни Интернет верзија такође омогућава многе функције на располагању ИОС корисницима који никада нису стигли до матерњем апликација, као што су бициклистичке руте прекривача и упутства.

Уз нови мобилни веб верзију Гоогле мапа, корисници имају приступ многе функције које је раније постојала само у радној површини и Андроид верзије програма: кликне иконе за транзитне станице и предузећа, сателит, саобраћај и бициклистичке стазе слојева и интеграцију са Места странице које могу да садрже информације као што часа посао и клијентима оцене и критике.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар