вторник, 24 май 2011 г.

Делл знатижељно недостаје од хардвера Виндовс Пхоне партнера "манго" листи, Мицрософт каже 'Стаи тунед'

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Мицрософт јутрос је додао Ацер, Фујитсу и ЗТЕ своје стабилно Виндовс Телефон хардвера партнера, али погледајте ту слику горе и наћи ћете једно име недостаје. Да, Мицхаел Делл презиме је приметно одсутна из групе манго произвођача, што је подстакло нас да се допре до некога задужен да види шта је шта. Мицрософт Реп нас је обавестио да компанија нема шта да објави на том плану у овом тренутку, али је позвао нас да "Стаи тунед," шта год да значи. Ако се питате где је Нокиа, дирка није, то је још увек врло много у плановима Мицрософта , то је само добио посебан споменути. Што се тиче Делл? Није провирити у целом Кеиноте. То долази само дан након што је Валл Стреет Јоурнал-чланак наведених Делл намеру да смањи своје присуство на тржишту потрошачке и фокусирати се на њене предности предузећа - могу напуштање Виндовса Телефон бити један од тих корака?

Делл знатижељно несталих са телефона 'хардвер партнера Прозори манго листи, Мицрософт каже' Стаи тунед ' првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 11:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар