вторник, 24 май 2011 г.

Аеродром за Виндовс Медиа Центер ради управо оно што мислите да не

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/airplay-for-windows-media-center-does-exactly-what-youre-thinki/:
Ово није први пут оперативног система Виндовс је позван да Аирплаи странци, али Томас Плеасанце је Аеродром за Виндовс Медиа Центер АддИн изгледа да је већ један од лакше комбинација које смо видели и још увек је у бета фази. Не чуди, он ради оно што име говори, тако да након инсталације Аппле Боњоур сервис и бесплатно клијента на Медиа Центер рачунар требало би да можете да стримовање видео или слике на њу (не постоји подршка за музику још) из иПад или иПхоне са једноставним кликом Свакодневица. Дигитал је већ стечен брзо руку-на са апликација и добио да ради без проблема као што се види горе, проверите да ли се за више детаља или притисните извор везу за преузимање неопходан софтвер да би се све ради.

Аеродром за Виндовс Медиа Центер ради управо оно што сте мислећи да нема првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 03:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТхомасПлеасанце.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар