вторник, 24 май 2011 г.

Виндовс телефон "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграције (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:

Виндовс телефон најновије итерације (цоденаме манго ) је све о томе имајући у хаубе. Имали смо прилику да седнемо са Виндовс Пхоне понављања пре него што данас откривају велики , и они су нас пустили да на неколико нових функција које ће сасвим сигурно поставити оперативни систем осим - у најмању руку када је у питању кретање уплетени Интернету који се Интернет. Ми смо добили брзи увид у ИЕ9 , али нови прегледач није много игре шаржер - подржава ХТМЛ5, али и даље неће испоручити Фласх или Силверлигхт-компатибилност. Праве вести овде, у Бинг-погон за претрагу функцију која омогућава корисницима да сурфују пространствима огромне интернет четири различита начина, са фокусом на локални.

Кликом на дугме "Претражи" посвећен са Виндовс Телефон почетном екрану вас води познати Бинг страну, нудећи визуелне, аудио и глас опције смо чули гласине раније овог месеца, уз град крајолик икону. То представља Скилине Локални извиђачке, функцију која се фокусира на ваше упите сте у суседству, обезбеђујући локацију-специфичне резултате који истичу важне информације о установама и догађаја у непосредној околини. Ако кликнете на било који линк путем доводи до опште информације као и критике прикупљене из популарних корисника генерисаних сајтовима. То није све што је ново, међутим, као манго такође нуди неке трикове диван у свом визуелна претрага. Уместо да само снаппед баркод, можете користити снимак самог производа да би се информације о ценама, доступности, и релевантне апликације.

Демо смо видели користити маску Девојка која је играла са ватром, и испоручује међу резултатима претраге везују на титулу у Киндле апликација. Ово није баш иновативна технологија - Гоогле-Наочаре ради исту ствар - али оно што је заиста другачије овде је тесна интеграција таквих функција у оперативном систему, као и линкове за спољне апликације. Дакле, искуство је мало за разлику од било ког другог оперативног система у атмосфери, упендинг наше идеје о томе шта то значи за претрагу интернетс без посезања за самосталне програме. Било да је то нешто што ће корисници предузети да узевши, али смо сигурни да је довољно да се људи причају. За дубље (и веома вертикална) погледајте на локалном извиђачке, ускочите у прошлости паузе.

Наставити читање Виндовс Пхоне "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграције (видео)

Виндовс телефон "манго" претрагу нуди локацију-специфичне резултате, око интеграција (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 10:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар