четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/13/mobius-smartphone-ultrasound-hits-the-market-two-years-too-late/:
Мобисанте Мобиус паметни телефон ултразвук
Мобисанте је Мобиус смарт телефона ултразвучни систем постигао је ФДА још у фебруару, велики корак ка добијања производа из врата. Сада замисао бивши Мицрософт важна личност у компанији Др Саилесх Цхутани је коначно на располагању како би, једини проблем је да је на основу око две-годишњи технологије. У срцу система Мобиус је Тосхиба ТГ01 (то Виндовс Мобиле 6.5 залиха) сада безнадежно застарели слушалицу. Ипак, сонда и телефон заједно коштају 7.495, само мали део онога што традиционалних система ултразвук трошкова. Сигурни смо да постоје мале клинике, посебно у сиромашним и удаљеним деловима света, који су већ разматра Др Цхутани решење и, ако је његова компанија резултати довољно налога, да се нада да смањи цену на пола. Можда они могу ставити део новца ка развоју система који ради са смарт телефона платформама људи стварно користе - као што су Андроид и иОС. Погледајте видео демонстрацију после паузе.

Наставити читање Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност

Мобиус смарт телефона ултразвук хитова тржишту две године прекасно за релевантност првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Оцт 2011 09:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Мобисанте | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар