четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет бренда признање, мало шта друго

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/13/boses-oe2-and-oe2i-on-ear-headphones-pack-brand-recognition-li/:
Босе можда најпознатији по својим активним поништава буку слушалице , али то не значи да је странац у равницу Ол 'пасивне типове. Узмимо за пример своју најновију дуо над-ауралс, $ 150 и $ ОЕ2 180 ОЕ2и (који само додаје иДевице компатибилан инлине даљински / микрофон за оне екстра Хамилтонс). Једноставно речено, ове конзерве су еволутивни упдате компаније ТриПорт ОЕС, обећава више удобно пријањање од паддинг-меморијске пене, као и побољшани квалитет звука. Као што очекујете, апсолутно нема помена о спецификацијама, али често путују ће се јоиед да знају да могу слушалице се спаковати за складиштење унутар укључено ношење. ОЕ2с су тренутно доступни за куповину од Бозе у избор црне или беле цолорваис - савршено одговара за да на путу иПхоне твој. Пуна ПР прошлости паузе.

Наставити читање Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет бренда признање, мало шта друго

Босе је ОЕ2 и ОЕ2и на слушалице пакет препознавање бренда, ништа друго првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 13 Оцт 2011 08:10:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор Босе | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар