неделя, 2 октомври 2011 г.

У фокусу: Реал конкуренције из Редмонда: Виндовс Пхоне 7 "Манго" прегледао

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZDydHEOObWM/real-competition-from-redmond-windows-phone-7-mango-reviewed.ars:

Када смо прегледали Виндовс Пхоне пре годину дана, ми смо волели много онога што смо видели , али признаје да је више од неколико пропуста и грубе ивице. Док платформа привукао девелопере и апликација, са више од 30.000 наслова у Апп Сторе, успех са потрошачима је теже доћи. Иако постоје знаци да је платформа је најмање појављују на радаре купаца, стварне продаје и даље на ниском нивоу.

Виндовс телефон 7.0 није савршен издање. Пожељно карактеристике уредник међу њима копију и налепите и мултитаскинг-недостају. Она је имала СДК и развојно окружење које је лако користити, али у оквиру уске; апликација није могао да приступи камери и били су ограничени на мрежне везе они могли да, на пример. Објављивања прве надоградње, која је додала копију и налепите, био је све само не глатко, са закашњењем, некомпатибилности, па чак и повремене брицкед телефона. Живети са Виндовс телефона у првој години свог издања значи живети са неким компромисе.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар