неделя, 2 октомври 2011 г.

Иди напред и освоји

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:
by Scoble

Напомена уредника: Гост аутор Арон Левие је оснивач и генерални директор Бок.нет.

Стара технологија гарду Силиконске долине брзо реметили. Од заиста стари са којима се суочава осциловања стратегије и лидера , да ново старо завија кроз директори тако брзо као они мртви-базен производа, преусмеравање читаве компаније на такмиче са Цукерберг, или изазива велике конфузије купаца као што су помак у будућност , или чак старији-Нови, задовољан стожер или два пре него пријатељски слетања у Гоогле или Фацебоок.

Са овим транзиције старих на нове, и нове до старе, долази упадљиво ретка прилика да се изгради следећи велики електране технологије. Револвинг данашњој технологији пејзажа ће фаворизовати оне са склоност према брзине, промена и поремећаја.

У последњих неколико месеци сам, ја сам чуо за нова предузећа која стоје на радикално трансформише како смо у интеракцији са здравственим, ударац отворен потрошња телевизије, и да образовање мобилни. И освежавајуће, нисам потребна модификатора за опис ових новооснованих: ништа о "гледање телевизије, док Твеетинг", или "олакшати здравству са локалним купона." Не, они имају потенцијал да буду игре мењају услуге од предузетника који су поставили своје очи на сан.

Марк Андреессен недавно изложио невероватно уске аргумент за зашто софтвер ће прилично завладати светом . Или, да будемо прецизнији, то једите. Али то ће се десити само ако радимо на заиста свет мења технологију. Технологија која нам помаже да комуницирају, чување и побољшање живота, или да боље одлуке у нашим предузећима, брже.

Покреће на пореметити и демо пре неколико недеља ме је размишљање о том магичном фази покретања животног циклуса: тачка у процесу изградње у којој је све и све је могуће. Ви тек треба да направите ваш први стожер, нисте могли да је одбијен за више од неколико Подесавање тастатуре, и сигуран сам да тим динамична је само цопацетиц. Ах, славе дана.

Па, пре него што добијате много даље, ево неколико нежељених лекција Мислио сам да деле после пет ваљак-жељезница година у долини:

Проверите да ли сте стално радите нешто што није било могуће пре 3 године

Само фирме у вредности од почетка у овој индустрији су они који не би могао да постоји у некој другој ери. И са брзином промене на интернету достиже брзину побегне, епоха се мере у четвртине, а не година. Ако нисте искористивши неке фундаментално нове омогући, ти си тост. Можда предност је ред величине промене у цени и доступности инфраструктуре због облака (Цлоудера, ДотЦлоуд, Твилио), или сада свеприсутни приступ моћне "паметне" уређаје (Трг, о, кно, прозрачне Лабс) , или промена у друштвеном понашању и на послу и код куће (кукати, Јиве, ХеалтхТап), или све три. Идеја је да се стално буде посегнете за ивици онога што је могуће, проширујући границе онога што се очекује и претвара роман у навику. Ако то не урадите ово, нећете се издвајају, нећете добити вучу, и нећете победити. Као Енди Грове бих нагласио, ако не правите 10Кс побољшање у односу на димензије трошкова, ефикасности, или корист потрошача,

Няма коментари:

Публикуване на коментар