неделя, 2 октомври 2011 г.

Бостон Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Бостон Динамика ' БигДог је један од наших омиљених луд нивоу ДАРПА пројеката; робота пакет-мазга која може да носи 400 килограма комплет за војника. У неком тренутку, Масачусетс механике одлучио бота би било много боље ако је величине бика, или, знате, СУВ-а. Алпха Дог губи УН-нечујно зујање буке својих претходника, има домет од 20 миља и може да потраје много више кажњавања. Ако сте погледајте видео после паузе, видећете двоје људи безуспешно покушавају окривљујуће на чудовиште - Халф-Лифе 2 диехардс могу да доживе флешбек прса на само поглед од тога. АТ-АТ ЈР Очекује се да бисте видели тестирање терену током следеће године, када је неће имати кревет тест стене да се суочи са, али амерички маринци. Знак наше речи: Очекујемо их да се појави у сваком кошмарне дистопију од 2020с, и да зури улогу у предстојећем Робопоцалипсе .

Наставити читање Бостону Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис)

Бостон Динамика Алпха Дог чини Алик Ванце је кућни љубимац изгледа као играчка (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 13:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ИЕЕЕ Спецтрум | извор Бостон Динамицс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар