неделя, 2 октомври 2011 г.

Сони Ерицссон даје руку ФрееКспериа девс, показује љубав према ЦианогенМод 7.1

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Испоставило се, Сони Ерицссон је заиста долази около на разумевање да Андроид телефони нису једна величина-одговара-свих предлог. После узимања обавештење о неуморне ФрееКспериа тима напори да се ЦианогенМод 7.1 одређеним СЕ уређајима, компанија је сада " вуче Самсунг "од стране кредитирање своју подршку узрок. Фирма је обезбедила група са око 20 телефона, заједно са дебуггед и обнављан камера библиотека бинарне да би се исправно корисничко искуство. Не престају ту, Сони Ерицссон се нада да ове бита доступна свим програмерима под посебним ЕУЛА у блиској будућности. Наравно, компанија наставља да подсети својим корисницима да не одобрава посебно откључавање боотлоадер - који и даље резултате у поништи гаранцију - иако је спреман да вам помогне да урадите управо то.

[Хвала, Торстен]

Сони Ерицссон даје руку ФрееКспериа девс, показује љубав према ЦианогенМод 7.1 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 02 Окт 2011 12:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сони Ерицссона Сони Ерицссон светског | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар