вторник, 27 септември 2011 г.

Амазон Мали Гембл

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/axSwbuChLUM/:
header2

Вест да Амазон __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је стварно био велики кашичицу , али не сасвим шок за индустрију. Безос све али је потврдио месеци, и напајање линије цури је да долази у касно лето, који је био оптимистичан, али није далеко; Пожар ће бити стиже у среду .

Једно питање Ја сам увек имао, иако је како Амазон би оправдао давање овај уређај када сте провели толико дуго скидање шљаке иПад као е-читање платформу? Једноставно: огањ се не е-читач. Наравно, можете да читате књиге на њему, али главна функција делује као клин за све оне нажалост-занемарити Амазона услуге. Јабука се продаје на једној платформи онда наставља да вас нудгинг док не прихвате све остало. иТунес, иПхоне, иПад, ОС Кс, није битно који сте први пут радите, тачка екосистем је да вам омогући коришћење свих њих. Амазон је покушава за сличан бочне игру.

Амазон Веб Сервицес овлашћења тона Интернету. Имају облак долазе из њихових ушију. Део своје инфраструктуре ће моћи дана у дан медија и податке потребе милиона потрошача. Они су своју воду главни, али им недостаје фирехосе. Када људи мисле да се музика, они мисле иТунес-у. Филмови, они мисле Нетфлик. ТВ мисле ИоуТубе. Или било који број ствари. Али Амазон чини многе од тих ствари, често са бољим ценама или избору. Ако они могу да добију телефон тамо и висите одговарајуће мами шаргарепу, људи ће наћи себе заробљене у веб штедње.

Неки кажу да ће бити Амазона премијера. Наравно, зашто да не? Када екосистем је као закључан доле као запалити Ватра је пријављена као биће, ви повући у леп, дебео повраћај инвестиције. Премијер је мала цена коју треба платити. Амазон зна да треба да трошите новац да би новац, а они ће бити трошење огромне количине новца да се та ствар у милион домова. Мислиш оригинални запалити летео од полица? То бруталист изгледа ствар? Су продали неколико, али онда су продали надоградњу. Напредак испитивања, а сада тај производ који није био спреман да иде велико изненада се масовно побољшана. Аппле покушава ово са Аппле ТВ-минус побољшање део. Морате да људи мисле да они добијају се када све је добро, и Амазон ће моћи да погођена је слатко место у јефтине __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ратова.

Нова кутак их представља са изазовом. Прекасно је за Барнес и Нобле да направите велике промене у производу пре него што покрену следећег месеца , али продаја кутак Боја му дати неки напредак. То остаје један од ретких Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с вани који могу лако разликовати, и освежити у тој платформи би дао Амазон уређај осећај освете, а не напад. То је речено да је уређај пожурили, и то је то Плаибоок клон, али то је упрошћена ствари. То је највише прави производ би могли да дођу до по плану, а ја озбиљно сумњам да це бити последњи, да ли је то успех или не.

И као МГ предложио Аппле нема разлога да се плаше. Али и свим другим __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ одлука треба да буде Сха

Няма коментари:

Публикуване на коментар