вторник, 27 септември 2011 г.

Андроид 56 одсто смарт телефона који се продају у последња три месеца

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/26/android-powered-56-percent-of-smartphones-sold-in-the-last-3-mon/:
Ниелсен истраживање
Када је последњи проверили смо у са Нилсен (који је раније овог месеца) Гоогле мобилни оперативни систем је прилично велики олова, напајање нешто мање од 42 одсто од смарт телефона продато, а Аппле је у ћошак више него респектабилан 28 одсто тржишта. У неколико кратких недеља пошто је, Андроид је видео свој удео порасти на 43 одсто. Још интересантније, од преко 25.500 испитаника који су купили смартпхоне у последња три месеца, невероватних 56 одсто одлучила да иде са Гоог. Јабука одржао стабилан 28 одсто преко одбора. Велики Г добија дошла на рачун РИМ (само 9 одсто телефона који се продају у последња три месеца су купине) и двосмислено "друге" (Симбиан, Виндовс Пхоне 7, Бада, МееГо, итд .. чини 6 - проценат од продаје). Важније од избора платформе међутим, је да су паметни телефон продаје у целини пењање - рачуноводство за 58 одсто свих продатих телефона у августу и вожње смарт телефона продор на 43 одсто.

Андроид 56 одсто смарт телефона који се продају у последња три месеца је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Оцт 2011 21:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нилсен | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар