вторник, 27 септември 2011 г.

Куора добија Навојни Коментари, Коментар Гласање, уређивање и слике

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wiquwT3G4z0/:
Screen Shot 2011-09-26 at 6.11.28 PM

Питања и сајт Куора је управо представио плана реорганизације свог коментаришући система, највише промена биће имплементација навојем коментаришући опција за дискусије под питање и њене накнадне одговоре. Нова навојем коментаре омогућавају корисницима да одговоре на специфичне коментаре у одговор нит, интуитивно уносом текста у пољу под Одговори сваки коментар.

Поред тога Куора сада омогућава корисницима гласати на беспомоћност или валидност коментар кликом на стрелицу нагоре и стрелице, баш као што раде за корисно / некорисно одговоре. Као да то није било довољно (!), Куора корисници сада могу да се уграде слике у коментарима, и уређивање коментара у месту. Иронично знак узвика на страну, ово уређивање ствар је заправо прилично кул, ех Хем, Фејсбуку.

Као што су Фацебоок коментаре, Куора коментаре захтева да корисници бити пријављени да са својом правом рачуна да би учествовали у дискусији. Људи који желе да остану анонимни са питањем не може да коментарише на одговорима и ако се укључе у питање са вашег прави рачун онда прелазе на анонимне подешавање изгубите своје коментаре.

Одговор од корисника сам питао о новим коментарима до сада је мешовита, са неким рекавши да је ова функција нето позитиван, смањење буке у коментар теме, а други је тврдио да угнежђена коментар УИ је мало огромна. "Дизајн је функција ... Ух, добро, то је врста ужасне", написао је утицајни корисника Иисхан Вонг "Али, ја нисам превише забринут;. Сигуран сам да ће бити разрађена"

Куора Повер Усер Семил Шах се нада да ова функција је знак будућих Куора експанзије, "Теоријски, опција 'Куора коментари" може се ширио дигиталних медија и садржаја локације и дају занимљив алтернативу социјални додатак Фацебоок, углавном због тога што Куора не потврди идентитет већ такође омогућава анонимност. "

Куора је Марк Бодницк има своје знаменитости постављен на садашњост, "Оно што смо видели је да људи воле да причају о томе и разговарати поруке и питања, и то им дозвољава да то раде на начин који је више организован, као и много забаве и реагују ".


Няма коментари:

Публикуване на коментар