вторник, 25 октомври 2011 г.

АРМ дублова К3 добит, види пораст прихода, сасвим разумљиво, задовољан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/25/arm-doubles-q3-profit-sees-surge-in-revenue-is-understandably/:
Вести наставља да све боље и боље за АРМ Холдингс. Данас, чип дизајнер пријавио трећем кварталу нето профит од £ 31,5 милиона ($ 50,4 милиона), више него дупло £ 14,8 милиона је регистрована током К3 2010. Прихода, у међувремену, попео на $ 192.3 милиона - 22 одсто више у односу на претходну годину, а нешто виша цифра него што је првобитно очекивано. У саопштењу, извршни директор Ворен истоку приписује да су ови резултати ", наставио висок ниво дизајна активности, са многим новим клијентима технологије лиценцирања АРМ за први пут, вођен крајем захтеве тржишта за паметније, мале снаге чипова." Заиста, укупно милијарду мобилних чипова АРМ су испоручена у овом кварталу (до десет процената од прошле године), а компанија очекује да се грабуља за око $ 763 милиона укупног прихода, до краја 2011. Пронађи личности и чињенице у изобиљу, на изворишту линк испод.

АРМ дублова К3 добит, види пораст прихода, сасвим разумљиво, задовољан је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Оцт 2011 04:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Валл Стреет Јоурнал , берзе жице | извор АРМ Холдингс | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар