вторник, 25 октомври 2011 г.

Уради сам е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/25/diy-e-bike-hack-gets-washing-machine-motorization-stuck-on-perm/:
Да ли сви мртви машине за прање веша изаћи у сусрет да усамљена Маитаг сервисер на небу? Не, неки оф'ем добијају храбрости репурпосед за употребу у Хипстер транспорта, иначе познат као бицикле . Барем то је оно што се доста, скроман Минхену досељеник урадио да би се избегло да немачки град скупе ПТ таксе. То није оно што би позив елегантан хацк, као наш ДИИер је морао да насумице опремити 300В мотора своје перач да рам бицикла и ствари два незгодан начин 12Ах батерије у сидебаг на задњем гуме. Ипак, изгледа да се посао уради, предење на мак од 3000рпмс са избацивача дугме за укључивање / искључивање причвршћене на десној кочнице руку. Нисмо сигурни колико добро или поуздано ово модјоб цене на путевима заузет, тако да за сада смо само ћемо држимо Веспи. Погледајте видео након паузе за непокретни портрет овог Е Фахррад .

Наставити читање уради Е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис)

Уради сам е-бицикл хацк добија машину за прање веша моторизације, заглави на сталном Спин циклус (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Оцт 2011 03:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор Уради сам: Технологија гаџети | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар