вторник, 25 октомври 2011 г.

Нокиа Виндовс Мобиле телефонима вероватно неће бити у САД до следеће године

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:

Откако партнерство између Нокиа и Мицрософт је најављено, 2012 је позиционирана као "прави" почетак године, са само ограничена доступност у 2011. Границе да је доступност сада постају јасније: Нокиа први Виндовс телефон слушалице су вероватно да ће достићи САД до 2012, према брифинг документа види изрека . Компанија је планиране маркетиншке проведе у Европи, али је и даље покушава да пронађе агенцију оглашавања у САД.

Први Нокиа телефон-или евентуално телефони-ће бити откривен у компанији Нокиа Свет у Лондону ове недеље. Један дизајна, под кодним именом Сеа Раи, процурела је у јуну ; овај модел изгледа као Виндовс Мобиле клон Нокиа МееГо-Харматтан погон Н9, а према процурили ПР материјал це бити брендирани телефон Нокиа 800 када се покреће.

У свом зарада току прошле недеље, Нокиа је рекао да ће његов почетни Виндовс Мобиле лансирање бити у "изаберите земљама." Недостатак САД рекламне агенције чини мало вероватно да су САД један од тих тржишта одабрали. Једна земља која која је "изабран" је у Великој Британији: задиркивање реклама за телефон Нокиа 800 почела емитовањем током викенда.

САД је традиционално слаба тржишта за Нокиа, тако да одлуке о упућивању у ЕУ прва није сасвим изненађујући: тржиште ће вероватно бити пријемчивији за најновија понуда компаније. Лоша страна је, Виндовс Мобиле искуства најбоље ради у САД, као тренутно, само САД има пуну сет онлине сервиса, укључујући и ентеријер мапе, музику и видео куповине и препознавање говора. Доступности услуга је побољшана са издавањем Виндовс Мобиле 7.5 "Манго", и требало би да побољша даље као Нокиа партнерство даје резултате. Конкретно, подаци из Навтек подружница компаније Нокиа треба да омогући боље мапирање и планирање рута, и омогућавају знатно проширена база података о местима од интереса.

Чека до 2012 да покрене Нокиа Виндовс Мобиле телефона у САД такође значи да ће платформа пропустити све важне празнике. Који, за узврат, значи пропуштате атрактивне, упадљив телефона-управо овакве ствари да Мицрософт вера Нокиа да би на Виндовс телефон на тржишту.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар