вторник, 25 октомври 2011 г.

Мора видети ХДТВ (24. октобар - 30.)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/must-see-hdtv-october-24th-30th/:
Ворлд Сериес ове недеље бејзбол наставља, након раздвајања прве четири утакмице равномерно све се своди на најбоље од три између Ренџерс и Цардиналс. Наравно, то није све долази на наше телевизора ове недеље, као и неколико нових серија премијера, заједно са неким Ноћ вештица-тематске програмирање. Највеће изненађење ипак је 90-атавизам осећај преглед ове недеље, сазнајте зашто истиче испод, уследила након паузе од стране наших недељни списак шта треба да обратите пажњу на на ТВ, Блу-раи и видео игара.

Парк из доба Јуре Ултимате трилогија
Када је први покретом дебитовао у 1993, је донео Мајкл Крајтон књига на живот са преседана нови ниво специјалних ефеката. Наравно, то је значило Парк из доба Јуре трилогију Снага никада није био своју причу, која назадовала даље у наредним филмовима. Ипак, можете славити неке од најбољих у 90-биоскопу ове недеље са новим троструки пакет који садржи филмове и све нове иза сцене информације. Такође можете да добијете диносауруса поправити сваке недеље са Т ЕРРА Новој, али не бих то препоручио.
(26. октобар, 48.99 $ на Амазон )

Беавис & Бутт-хеад
Мајк судије анимирани двојац да њихов повратак у мали екран после 14 година отпуштања четвртак увече, а за боље или лошије, не изгледа да се много тога променило. Наравно, Интернет је отворио читав нови извор лоших музичких спотова за пар за приказ и сецира, али пошто су на интернету, његов је много већа вероватноћа да сте већ их види. Радије ћемо имати Дарија или Аеон Флук леђа уместо тога, али ми ћемо проверити ово ради носталгија је.
(27. октобра, МТВ, 10ПМ)

Грим
Друге нове бајке на основу ТВ емисији дебитује на НБЦ ове недеље, са врло Супернатурал / Фринге тип преузети старе приче. Овај пут око браће Грим су убиства детектива да јуре доле сви они наводно митска бића у самом реалном свету у Портланду, Орегон. Видећемо да ли је вредан гледања, јер се на Фринге у истом термину петак увече - проверите након паузе за преглед.
(28. октобра, НБЦ-а, 9ПМ)

Наставити читање Муст Сее ХДТВ (24. октобра - 30.)

Мора видети ХДТВ (24. октобар - 30.), првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 18:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар