вторник, 25 октомври 2011 г.

Нетфлик може да ради у црвено за све 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2Z-oYKb5xZg/netflix-may-operate-in-the-red-for-all-of-2012.ars:

Нетфлик је предвиђање да ће његова комбинована губитак клијената и европских покренути га гурните на црвено следеће године, где он може остати "неколико квартала", наводи се писму својим акционарима. Компанија изгубила нето 800.000 претплатника након што је промена-уп услуга и има "заустављен раст домаће", који признаје је резултат погрешних корака у последњих неколико месеци.

Филм-компанија за изнајмљивање пријавио приход од 62 милиона долара, или $ 1.16 по деоници, до 63 одсто у односу на претходну годину. Али, слаба прогноза компаније за четврти квартал је инвеститоре забринути, а акција је била трговина доле око 27 одсто у после радног времена трговања на време објављивања. Ако се то има, НФЛКС ће отворити трговине у уторак у око $ 87, први пут је била испод 100 долара од августа 2010 и далеко од свог јула врхунац скоро 300 долара.

Након Нетфлик одвојено свој ДВД Рентал и стреаминг тако да је сваки кошта најмање $ 7.99, компанија није изгледа да схвате колико завијања купац ће постати стварна стопа одлазак врата. Али компанија још увек је прилично тачан губитак процена : 800.000 мање купци су претплаћени на Нетфлик од прошле рачунати.

"Ми смо у великој мери узнемирила многе домаће Нетфлик чланови са нашим значајним ДВД вези цене промене , а у мањој мери, са предложеним-и-сада-отказан Ребрандинг нашег ДВД-услуге ", каже власник писму. Компанија није објаснио који су трошкови за стреаминг видео порасту, тако да када су најавили промене цена, "многи сматрају [то] као похлепни," шокантно потрошача и изазивају више њих да откаже услугу него Нетфлик је очекивао.

Одавде, Нетфлик ће наставити роллоут у Великој Британији и Ирској у првом кварталу 2012. Према акционар писмо, да роллоут плус изгубили веру у земљи ће компанија непрофитабилно на глобалном нивоу Даље глобалне роллоут ће бити на чекању док се не Нетфлик се враћа у црном "за неколико квартала почевши у К1.". Не можете изнајмити или поток, ова врста Сцхаденфреуде, још увек, ми задрхтао и од саме помисли на живот без Нетфлик стреаминг.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар