вторник, 25 октомври 2011 г.

Вестоне је 4 Р-серије куад драјвер ИЕМс пакет акустичне симетрије, кошта $ 500

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/24/westones-4-r-series-quad-driver-iems-pack-acoustic-symmetry-co/:
Сетите се оних импресиван Вестоне 4 у ухо монитора који је изашао крајем прошле године, по цени од невероватних $ 450? Па, компанија је спремна да на најбољи себе опет - и аудиофили отворе своје новчанике мало шире - са новим 4 Р-серије. Овај последњи скуп је релативно слична 4, и даље паковање Вестоне је одвојиви кабл ЕПИЦ и четири уравнотежен арматура возачи, али ће вас додатно педесет долара на име Ацоустиц симетрије. Вестоне тврди "телефони постигне" изузетно прецизне толеранције од + / - 2дБ између слушалице ", што значи звук би требало да буде екстра конзистентне са оба пупољцима. 4 Р-серије пупољци се очекује да стигне пре него што се године, тако да је у међувремену смо управо вам директно односе с јавношћу прошлост паузе.

Наставити читање Вестоне је 4 Р-серије куад драјвер ИЕМс пакет акустичне симетрије, кошта $ 500

Вестоне је 4 Р-серије куад драјвер ИЕМс пакет акустичне симетрије, кошта 500 долара првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 24 Оцт 2011 20:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Вестоне | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар